Browser igra My Free Farm?

Postanite najveći farmer svih vremena! Besplatna browser based online igra My Free Farm vam otkriva potpuno novi svijet vaše farme. Posadite vaša polja sa povrćem, pobrinute se o životinjama i nadogradite vašu farmu!

Sve vaše životinje su njegovane i vama je potrebno ovaj jedinstveni put u Mootown! Posjetite trgovinu alata I kupite dekoracije za vaša polja kako bi imali svježe namirnice. Pokažite vašu farmu drugim prijateljima i dekorirajte vašu farmu.

Za ovu simulaciju ne trebate biti stručnjak! Nije potrebno ništa skidati ili imati software , možete započeti u vašem web pregledniku odmah kako bi postal šef vaše farme! My Free Farm – uzbudljiva online igra koja je zaokupila milijune korisnika širom svijeta.

Priča iza browser igre

Jednom je postojalo prase koje je živjelo na prekrasnoj farmi u zemlji MyFreeFarm. Gledajući kako farma raste prase je bilo sretno sa tim svijetom.

Ali jedan dan, praso je osjetilo da nešto fali ; Farma kuće nije dugo bila renovirana. Krave su postale sve glasnije i glasnije te nisu imale mlijeka. Ovo ovako ne može se nstaviti, prase je pomislilo. Potrebna mi je pomoć na svim poljima koji će nam pomoći u Mootown. .

I tada ste vi došli u My Free Farm ; kako biste se pobrinuli za farmu , njegovali životinje te pomogli prasetu da upravlja farmom. Čekate sretan završetak? Zagrnite vaše rukave i pustite My Free Farm igri da vas uvede u ovaj uzbudljiv svijet farmera! Igrajte igru sa milijun drugih browser based igrača te spoznajte da simulacije farme mogu biti izuzetno uzbudljive i toliko zabavne.

Dodaci ove browser igre

Sadite,sadite I samo sadite!

uzgojite do 32 različita povrća i voća! Zaljevajte vaše biljke te hranite vaše životinje sa potrebnom hranom. Želite lid a vaš kukuruz i mrkve rastu brže? Tada kupite bonus-recepte te ih pretvorite u power-ups na vjetrenjačama

Njegujete vaše krave,kokoši,ovce i pčele jer će vam one dati mlijeko,med,jaja i vunu tijekom igranja browser igre. Odradite proizvodnju i pretovorite ih u majonezu, kolač, sir ili vunu te ih prodajte direktno vašim klijentima. Otkrijte kako ova simulacija uzbudljiva može biti! !

Vaš farmerski klub vas očekuje! !

Ova browser igra je sve o zajednici: Povežite se sa prijateljima i uživajte u vašem farmerskom klubu! Završite zanimljivi zadatak zajedno, uzmite broncu i zlatnu medalju te razmjenite međusobno! Prodajte vaše proizvode i kupite novo sjemenje! !

I to nije sve …...

Postoji toliko toga što treba otkriti u My Free Farm! Dekorirajte vaš osobni stil! Završite zadatke, do 45 zadatka i skočite sa Farm Hand na Cesare di Cereale. Zaronite u besplatnu online-igru My Free Farm!

Server: 
 
Prijava: 
 
Lozinka: 
 
Zaboravljena lozinka?
Prijavi se
Zatražite novu lozinku
Vaša nova lozinka je poslana na označenu email adresu.
Ukoliko imate upjers račun, možete [*pwlink*] promjeniti vašu lozinku ovdje[*pwlinkend*].
Odjavljeni ste.
Hvala vam na posjeti.

Napomena: Biti ćete odjavljeni automatski nakon 2 sata. Ovo je sigurnosna protekcija vašeg računa ako radite na privatnom PC (škola, fakultet itd) i zaboravili ste se logirati.

Uživajte u igri!

Vaš My Free Farm - Team
Portal-Prijava
Molimo vas koristite vaše portal podatke sa vašim standardnim podacima na početnoj stranici igri.
Greška!
My Free Farm
Hrvatska