Besplatne igre – Igrive preko vašeg preglednika bez preuzimanja!

Browserg igre

My Free Farm – besplatna igra na farmi

Zajedno sa slatkim prasetom Gordonom, igrači su poslani u veliku avanturu u My Free Farm. Zabavna browser igra vam omogućuje da sagradite vlastite farme, posjetite obližnje selo i postanete pravi pravcati farmer. Otkrijte ovu čudesnu igru!


My Free Farm

Popularne besplatne igre

Većina browser igara su potpuno besplatne. Besplatne igre su trenutačno najpopularnije igre među svim igrama.

Veliki odabir

Unatoč činjenici da su ove igre besplatne, raspon ovih besplatnih igara se može mjeriti sa drugim igrama i svim žanrovima.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online Ovca

Izvan besplatnih mogućnosti

Naslovi kao My Free Farm su napravljeni kao prve igre na pravom mjestu te pozivaju veliki broj igrača koji žele igrati besplatne igre. Oni koji žele nešto više uvijek mogu potrošiti nešto više kako bi si omogućili dodatne mogućnosti.

Besplatni Krediti za preporuku

Neke igre omogućuju svojim igračima da dostignu premium status bez investiranaj novca i to mogu napraviti recimo razmjenom s drugim igračima. Za detaljne informacije kako dobiti Kredite najbolje svratite na My Free Farm forum. Pronaći ćete korisne informacije ovdje.

  • Pronašli ste Upjers portal?
  • Više od 28 igara na vašim preglednicima!
  • Prijavite se jednom i zaigrajte bez potrebnog preuzimanja igre tj skidanja sadržaja!

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers – besplatne igre, totalna zabava!

Od 2006 godine, Bamberg proizvođač Upjers je ušao u svijet browser preglednik igara: besplatne igre koje se mogu igrati preko bilo kojeg browser preglednika i koje ne zahtjevaju preuzimanje tj. skidanje sadržaja. Tako svi mogu igrati besplatno i otkriti ovaj svijet.

Forum - My Free Farm