Inovativna igra farme My Free Farm

Browserg igre

My Free Farm – fascinantna farma igra

My Free Farm pretvara svoje igrače u prirodu . Na farmi ,oni uzgajaju biljke, sade biljke i obrađuju zemlju. Brinu se o životinjama, proizvode jaja i med, hrane ribu i čak kasnije u igri imaju vlastiti mlin. My Free Farm nudi istinski fascinanatno iskustvo.


My Free Farm

Vaša farma kao igralište

My Free Farm se ne odnose samo na rad, one se odnose na online igre.

Boom za farma igre

Otkad je postignut prvi uspjeh prve farma simulacije, postalo je očito da farma igre su integrirani dio web kulture online igara.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online Ovca

Upjers farma igre uvjeravaju!

Broj farma igara je porastao ali My Free Farm je još uvijek na vrhu ove vrste igara. Veliki broj obožavatelja, dnevni događaji i dodatni sadržaji napravili su ovu igru popularnom i uvjerili mnoge skeptične igrače. Zaista ,kad je do farma igara, Upjers igra u prvoj ligi. Klasična igra Molehill Empire je bazirana na principu zanimljivog uzgoja polja, u ovom slučaju vrta.

Uvijek jednu sjetvu ispred

Sve ove kombinirane prednosti u My Free Farm su napravile ovu igru najboljom u ovom rangu. Sa svojim vlastitim farmama, uspješni vlasnici farma su u mogućnosti ispuniti svoj san jedne idilične ruralne sredine. Igrači mogu pozvati svoje prijatelje ili samo da navrate.

  • Igrajte ostale browser games na en.upjers.com!
  • Igrajte MyFreeFarm, Prvu online igru farme
  • • Potpuno besplatno, bez skidanja , bez instalacije !

Screenshot 4
Screenshot 5

Igrajte besplatno: Upjers browser igre

Bamberg tvrtka Upjers je razvila browser igre još 2006. To su besplatne online igre, koje semogu igrati u bilo kojem pregledniku. Zasad, igre zadovoljavaju milijune igrača diljem svijeta. Ova vrsta igre obuhvaća mnoštvo tema, od simulacija farme, do zoo igara.

Forum - My Free Farm