My Free Farm – Šarmantna simulacija

Browserg igre

My Free Farm – Zabavne igre farme

My Free Farm pretvara početnike u stručnjake. Od razine do razine igrači mogu proširivati svoje farme malo po malo , brinuti se o svojim životinjama I saditi biljke .My Free Farm nudi uistinu inovativni concept u idiličnom okruženju.


My Free Farm

Trendi igre farme

My Free Farm poziva sve nove igrače da naprave vlastitu farmu. Iskusni farmer preuzimaju odgovornost za farmu, polja i životinje.

Orajte cjelu noć

Čak i novi igrači već imaju nekoliko ideja za novu farmu. Koncept takvih igara ipak nije samo fikcija.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online Ovca

Totalno luda igra

Naravno da ova igra ne može napraviti realnu simulaciju kao na pravoj farmi ali ipak stvara nezaboravan doživljaj svih iskustava koje jedan farmer mora proći i naučiti kako bi znao upotrijebiti prave alate i umijeća da bi njegova farma zablistala sa svojim plodovima.

Igre farme stvraju nove zajednice

Farma igre su bezgranični izvor zabave. Kako igrači mogu svoju farmu urediti po svojem ukusu pa čak I naposlijetku posjedovati više farmi, tako ova igra brzo privuče nove igrače u igru.

  • Za više informacija u zajednici posjetite naš portal!
  • Novi igrači svaki dan. Uspješna simulacija se nastavlja
  • Jeste li iskusni farmer ? Saznajte u My Free Farm!

Screenshot 4
Screenshot 5

Otkrijte Upjers igre!

Igranje je osnovna lkjudska vještina i potreba! Još bolje ako su igre besplatne. Sve od 2006 , Bamberg developeri kreiraju browser igre- online igre koje su besplatne i mogu se igrati u bilo kojem pregledniku!

Forum - My Free Farm