Život farmera kao glavna ideja igre

Browserg igre

My Free Farm – igra farmera

Ovce, krave, ribe- iskusite sva područja ruralnog života u My Free Farm. Obrađujte svoja polja, hranite svoje kokoši, trgujte sa svojim proizvodima na tržnici u igri I upoznajte Mootown i Pondsville. Pregršt zabave vas čeka.


My Free Farm

Budite farmer – u svom pregledniku

Igrači ne traže uvijek science fiction igre. Naša jednostavnost I pristupačnost igraču je ono što naše igre čini popularnima.

Postanite Farmer

San svakog modernog građanina da preuzme ulogu farmera, izražava želju za seoskim životom I potrebu vraćanja prirodi. Igre nas podsjećaju na te vrijednosti.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online Ovca

Povratak u prirodu!

My Free Farm nudi igračima realistične izglede da uzgajaju prirodne proizvode i uzgajaju životinje. Od jabuka do tikvica, od pčele do ovce: ova igra nas podsjeća na činjenicu da proizvodi koje nalazimo u dućanima nisu nastali sami od sebe, već su rezultat napornog rada.

Farmer igre za nježne duše

Igrači su u mogućnosti kreirati svoj ruralni svijet. Zahvaljujući slobodi koju imaju , mogu sve birati sami ,od uređenja farme do dodataka, životinja, inrterijera za njihovo zbrinjavanje itd.

  • Pronađite još besplatnih igara na Upjers.com
  • Farmer igra za ljubitelje prirode!
  • Igrajte –Vaša farma vas čeka!

Screenshot 4
Screenshot 5

Otkrijte besplatne Upjers igre

Ova kompanija od 2006 godine sa svojim Upjers developerima proizvodi zabavu za vas i druge igrače, a svaka igra je besplatna. Igre farme i ostale simulacije su naravno besplatne.

Forum - My Free Farm